• Restaurant-3Zussen-Tiel
 • 3-Zussen-Tiel-Vergaderen

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: RestaurantsEten, Drinken & Overnachten Thema: Feestlocatie, High Tea, High Wine, Trouwlocatie, en Vergaderlocatie

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Bij 3 Zussen Tiel heeft u de mogelijkheid om a la carte te dineren in het restaurant, te genieten van de bourgondische tapas van Tres in het souterrain, de lekkerste cocktails / drankjes en heerlijke bites te nuttigen in de trendy lounge.

  De spectaculaire feestzaal ‘River Room ‘ op de bovenverdieping is een werkelijke eye-catcher.
  Deze prachtige ruimte is uitermate geschikt voor bruiloften, partijen, recepties, verjaardagen, bedrijfsfeesten én heeft een fenomenaal uitzicht over de Waal.
  Het terras wordt omgetoverd tot een intieme plek aan het water. Goed voor een koffiestop, een lekkere lunch / diner en DE PLEK waar u kunt borrelen tot in de late uurtjes zoals u al van ons gewend bent op onze huidige locatie.
  Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor een lekkere lunch, buffetten, vergadermogelijkheden, high tea, high wine en samengestelde arrangementen.
  Let op;
  Wanneer ons parkeerterrein vol is, kunt u uitwijken naar de parkeergarage tegenover ons pand. Dit parkeerterrein is op slechts 1 minuut loopafstand.
 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Ophemertsedijk 2, Tiel