• Steltenberg-Bij-Ons-Op-Zolder-Zoelen-keuken
 • Steltenberg-Bij-Ons-Op-Zolder-Zoelen

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Bed & BreakfastEten, Drinken & Overnachten Thema: Vergaderlocatie en Zoelen-Uitgelicht

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Onze Bed & Breakfast in het landelijke Zoelen is iets heel bijzonders. Een Betuwse steltenberg, grenzend aan het Landgoed Soelen, op het erf van onze monumentale boerderij. Een steltenberg is een hooiberg op stelten, die het Rivierenlandschap vroeger beschermde tegen overstromingen.

  Onze steltenberg herbergt drie sfeervol ingerichte Bed & Breakfast kamers, bereikbaar vanuit een warme, centrale leefkeuken. De steltenberg is ook als geheel te huur als vakantiewoning voor 6 personen. Alle ruimte en privacy!

  Onze kamers beschikken over een eigen badkamer, wifi, een bureau en een flatscreen-tv. En met onze diverse extra’s en arrangementen maakt u uw verblijf compleet.

  Locatieverhuur
  De Steltenberg Bij ons op zolder is zeer veelzijdig. Wij faciliteren ook de ruimte(s) en het comfort voor organisaties die op deze unieke locatie willen brainstormen, opleiden en/of vergaderen.
  Ook voor activiteiten in vriendschappelijke en/of familiaire sfeer zijn er volop mogelijkheden. De aangrenzende hoogstamkersenbongerd is een mogelijk verlengstuk voor uw activiteit.

  Voor meer informatie, mogelijkheden en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Burensedijk 17, Zoelen