• Camping-de-Karekiet-Buren

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Campings en Vakantiehuizen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • “Je hoort hem wel maar je ziet hem niet”, zeggen ze van de karekiet. Maar van de gelijknamige camping kun je zeggen dat je hem niet ziet en ook niet hoort.

  Haast ongemerkt betreed je de ingang van deze groene camping en de rust op het terrein is indrukwekkend. De Karekiet bestaat uit vier delen: een deel met huisjes en vaste plaatsen (nauwelijks zichtbaar), een terrein voor families en clubs, een overloopterrein voor de drukkere weekenden en een Natuurkampeerterrein met zo’n 40 plaatsen. Voor het Natuurkampeerterrein is een lidmaatschap vereist. Dit is verkrijgbaar bij onze receptie en oa. bij de ANWB.

  De Karekiet is kleinschalig van opzet. Ook daarom komen liefhebbers van rust optimaal aan hun trekken.

  Alle terreinen zijn voorzien van sanitair; douches, toiletten, wastafels en loosplaats voor chemische toiletten. Op alle terreinen is elektriciteit beschikbaar.

  Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, klimbomen en mocht het weer wat tegenzitten is er ook nog een slechtweervoorziening.

  Gratis WiFi is op het hele terrein beschikbaar.

  Voor een tocht op de Linge kunt u een kano huren. Voor de koudere avonden is het mogelijk een vuurkorf met hout te huren.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Erichemsekade 8, Buren