• De-Hoenderik-Tricht-Boerderijwinkel-binnen-1
 • De-Hoenderik-Tricht-Theetuin
 • De-Hoederik-Tricht-Boerderijwinkel
 • De-Hoenderik-Tricht-Fruitbeleving

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Bed & Breakfast, Streekproducten, Streekwinkels / Landwinkels, en TheetuinenEten, Drinken & Overnachten Thema: Fruitbeleving, Groepsactiviteit, Kids & Familie activiteit, Kinderfeest, Rondleiding / Demonstratie, en Tricht-Uitgelicht

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De Hoenderik is een fruitbedrijf in Tricht met bed & breakfast, boerderijwinkel met ambachtelijke- en streekproducten, zelfpluktuin en boomgaardterras (theetuin). De Hoenderik is genoemd naar de traditionele mand waarin vroeger kersen werden geplukt, telen wij appels, peren, kersen, aardbeien, frambozen en pruimen.

  Op het Fruitbedrijf bieden wij diverse agro-toeristische activiteiten aan. De Hoenderik is dan ook echt een fruitbeleving in het hart van de Betuwe.

  Boerderijwinkel
  In de Boerderijwinkel worden de specialiteiten van De Hoenderik waaronder (h)eerlijke Betuwse honing uit eigen bijenstal en diverse streekproducten verkocht. Natuurlijk zijn er appels, peren, kersen en nog veel meer. Onder andere ook verwerkt in sappen, jam, stroop, bier en brood.

  Zelfpluktuin
  In de Zelfpluktuin kunt u terecht om verschillende soorten fruit te plukken. Vanaf half juni kunt u hier, zolang de voorraad strekt, terecht voor het plukken van bijvoorbeeld aardbeien, frambozen, bramen en rode bessen.

  Theeschenkerij
  In onze Theeschenkerij kunt u ontspannen en genieten van de huisgemaakte appeltaart, pure vruchtensappen, boerderij-ijs en andere lekkernijen.

  Rondleiding over het Fruitbedrijf
  Tijdens een rondleiding over ons Fruitbedrijf inclusief een ritje met het pluktreintje (va. 10 personen) door de boomgaard vertellen wij graag hoe het bedrijf is ontstaan en over het reilen en zeilen op het bedrijf.

  Appelfeestjes voor kinderen
  Bij De Hoenderik kun je een leuk en origineel kinderfeestje vieren! Er is keuze uit twee kinderfeestjes, het appeltaartfeestje en het appelsapfeestje.

  Bed & Breakfast
  Zo kunt U overnachten in de sfeervolle Bed & Breakfast en ontbijten met Betuws Best producten van eigen land. Daarnaast beschikken wij over een Boerderijwinkel met een gezellige binnenzit en aangrenzend een terras in de boomgaard.

  Locatieverhuur
  Op de bovenverdieping van de winkel is een ruimte gevestigd die geschikt is voor vergaderingen, trainingen en workshops. Ook zijn er leuke activiteiten mogelijk die erg geschikt zijn voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes als appelsap persen, picknicken in de boomgaard, diverse workshops en leuke kinderfeestjes.

  U bent van harte welkom om van de landelijke sfeer en de producten te komen genieten.

  Voor meer informatie, mogelijkheden en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Lingedijk 180, Tricht