• De-Hofhouding-Buren-terras

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Eetcafés

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Geschikt voor Ontbijt, Lunch, Koffie en Drankjes.

  Tuurlijk kunt u bij Grand Café De Hofhouding terecht voor een perfect kopje Segafredo koffie met een heerlijk stuk Betuws appelgebak maar De Hofhouding is meer. Veel meer! Want wat De Hofhouding echt uniek maakt is de prachtige ambiance van de oude smederij uitgevoerd met frisse kleuren en ideale relaxmogelijkheden. En natuurlijk de perfecte ligging van “Het mooiste terras van de Regio” aan de Onderdreef aan de rand van het pittoreske Buren in de Betuwe.
  Wij serveren de lekkerste hoffelijkheden en verrassen u met de heerlijkste bieren. Want naast onze Jupiler en het premium bier ‘Hertog Jan’ schenken wij ook Leffe, Duvel, De Koninck, Vedett en vele andere. Daarnaast hebben we dit voorjaar echte Skuumkoppe uit Texel op het vat. En natuurlijk niet te vergeten onze eigen pilsener ‘Hofke Bier. Het bier van Buren’.

  Onze wijnen komen uit Italië, Frankrijk en Spanje en worden geleverd door wijnleverancier Sprang uit Geldermalsen. Geserveerd in de juiste glazen en op de juiste temperatuur. Want De Hofhouding staat voor kwaliteit en gemak. Dat ziet u ook terug in al onze hoffelijkheden. Van onze vers afgebakken Waldkornbroodje tot aan de oude vertrouwde bitterbal; maar dan wel van Van Dobben natuurlijk.

  Reserveren is mogelijk, Reservering niet verplicht, Goed voor groepen, Geschikt voor kinderen, Catering, Bediening en Terras aanwezig

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Onderdreef 1A, Buren