• Restaurant-Hart-van-Betuwe-Tiel

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: RestaurantsEten, Drinken & Overnachten Thema: Catering op locatie, Feestlocatie, en High Tea

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Midden in het centrum (hart) van Tiel vindt u Grand café Hart van de Betuwe. Een gezellig Restaurant en café, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maak kennis met de bediening die kennis van zaken heeft en u serveert met een glimlach. Of nu wilt lunchen, dineren, borrelen, vergaderen, wilt genieten van een heerlijk ijsje of een uitgebreide high tea: bij ons zit u altijd goed!

  Het zal u niet verbazen dat overdag Hart van de Betuwe vooral bezocht wordt door het winkelende publiek voor een koffiestop of een lunchbreak maar ook treft u er zakenrelaties of collega’s. U vindt op onze menukaart een grote verscheidenheid aan luxe verse gerechten uit eigen keuken. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een kopje koffie, cappuccino of espresso van ons huismerk Douwe Egberts al of niet in combinatie met ons overheerlijke gebak. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om gezellig te borrelen met vrienden.

  Heeft u wat te vieren, dan is Hart van de Betuwe de perfecte locatie voor uw feestje, geheel verzorgd naar uw wens. Toch liever een feestje thuis of op de zaak? Ook geen probleem, wij zijn ook thuis in Catering en Party Service.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Markt 2, Tiel