• Herberg-Restaurant-De-Lingehoeve-Oosterwijk-dijk
 • Herberg-Restaurant-De-Lingehoeve-Oosterwijk-terras

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Hotels, Restaurants, en TheetuinenEten, Drinken & Overnachten Thema: High Tea, Oosterwijk-Uitgelicht, Trouwlocatie, en Vergaderlocatie

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Wij bieden u het hele jaar door een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden. Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort. De locatie voor Terras, Eeterij, Feesterij, Slaperij, Trouwerij, Brocanterie.

  Van brood tot ijs: nagenoeg alles wordt hier huisgemaakt. Geniet van een verrukkelijke culinaire avond in het huiselijk ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediënten. De tafels zijn gedekt met antiek Frans en Engels aardewerk.

  Het hele jaar door kunt u bij ons vanaf 11.00 uur genieten van een heerlijk kopje Manetti koffie met bijvoorbeeld huisgemaakte, nog warme Appeltaart.
  Op ons terras of bij het haardvuur serveren wij een keur aan bijzondere Lunchgerechten. Tevens bieden wij diverse mogelijkheden voor High Tea, Amuserij, Tapas, Barbecue en originele Buffetten.

  Voor meer informatie, mogelijkheden en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Lingedijk 199, Oosterwijk