• Jachthaven-arkel
 • Aanleggen-Jachthaven-Arkel

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: JachthavensEten, Drinken & Overnachten Thema: Arkel-Uitgelicht

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De jachthaven in Arkel is inmiddels uitgegroeid tot een uniek complex aan de Linge. De leden van Watersportvereniging De Gors beheren met elkaar deze haven.

  De jachthaven is gunstig gelegen op het kruispunt van de Linge en het Merwedekanaal. Onze haven is daardoor een goede uitvalsbasis als u meerdaagse vaartochten wilt ondernemen op de Linge, het Merwedekanaal, de Waal en de Lek.

  In de grote haven is ruimte voor 110 boten met een maximum lengte van 12 meter. De kleine haven biedt plaats aan 65 open boten en aan ca. 40 roeibootjes. Aan de buitensteiger is tevens plaats voor een aantal boten langer dan 12 meter. Als u alleen een dagtochtje wilt maken, dan kunt u (tegen betaling) gebruik maken van onze trailerhelling. Verder is er een kano-rek en kan er een beperkt aantal trailers worden gestald.

  Passanten
  U bent als passant van harte welkom in de jachthaven van WSV De Gors. In de zomermaanden wordt u ontvangen door verschillende leden die wekelijks het havenmeesterschap op zich nemen. Voor reservering van een passanten ligplek kunt u de havenmeester bellen.

  Onze haven is voorzien van (gratis) WIFI, dus u kunt gemakkelijk contact met het thuisfront houden.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rietveld 1, Arkel