• Jachthaven-Leerdam

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Camperplaatsen en Jachthavens

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De Jachthaven van Leerdam bestaat uit drie delen: een kom, een oude haven en buitensteigers aan de Linge De haven wordt beheerd door Watersportvereniging “De Oude Horn”, in 1965 opgericht met als doel het bevorderen van de watersport in Leerdam en omgeving. De haven ligt pal aan de stadskern van Leerdam. Winkels en supermarkten liggen bijna letterlijk om de hoek. ’s Avonds, vanaf de haven heel goed zichtbaar, wordt de oude stadsmuur met haar “muizentorens” en het hofje van Mevrouw Van Aerden sfeervol aangelicht.

  Faciliteiten
  De jachthaven heeft een clubgebouw met gezellige kantine. Daarnaast zijn er douches, toiletten, wasmachines met droger, vuilwaterstation, kraan met hijsvermogen van 10 ton met afspuitplaats, is er ruimte voor winterstalling, een stortplaats voor chemisch toilet en zijn er gasflessen te koop. De meeste faciliteiten zijn ook voor de gasten beschikbaar. Onze havenmeesters informeren u hier graag over.

  Passanten
  Daarnaast is er volop gelegenheid passanten voor korte of wat langere duur een goede en verzorgde verblijfplaats te bieden. Passanten worden vriendelijk ontvangen en krijgen een plaatsje bij de karakteristieke stadsmuur. Een passant, die met zijn vaartuig als gast de haven bezoekt, moet zich wel altijd onmiddellijk na aankomst bij de havenmeester melden.

  Ook zijn er drie camperplaatsen aanwezig, campers kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de jachthaven.

  Het havenkantoor is geopend van 8.00 uur tot 10.30 uur en van 15.30 uur tot 18.00 uur.
  In de drukke zomerperiode zijn deze openingstijden wat ruimer gesteld.
 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Sundsvall 1, Leerdam