• Jachthaven-Achter-het-Veer-Geldermalsen-zicht-op-centrum
 • Camperplaatsen-Haven-Achter-het-Veer-Geldermalsen
 • Haven-Achter-het-Veer-Geldermalsenkopie
 • Blauwe-vlag-Haven-Achter-het-Veer

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Camperplaatsen en JachthavensEten, Drinken & Overnachten Thema: Geldermalsen-Uitgelicht

Profiel
Profiel
Foto's
Video
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De jachthaven van W.S.V. Achter ’t Veer ligt aan de Linge na bij het centrum van Geldermalsen. Deze haven is de laatste haven aan de Linge. Momenteel beschikken we over 155 ligplaatsen en passanten plaatsen waarvan enkele aan het gras. Tevens is er een dieselpomp voor het tanken van brandstof en een helling voor motorboten.

  De vereniging is lid van de K.N.M.C. Onze haven ligt 200 meter van het centrum van Geldermalsen tussen een park en een heemtuin. In het centrum zijn diverse winkels en restaurants ( AH 75m, Lidl 75 m, Restaurant 150m ) Ook op loop afstand is het NS station 15 minuten dit is de verbinding Den Bosch / Utrecht.
  De haven beschikt over een clubhuis met daarin douches en toiletten voor de heren en de dames. Ook is er een wasmachine en een droger voor het wassen en drogen van uw spullen. Voor de jonge moeders is er een aankleedtafel voor de baby.

  Tijdens het seizoen is er havenmeester aanwezig in de haven, deze is u altijd behulpzaam als u vragen heeft. De jachthaven is een uitstekend uitgangspunt voor een fietstocht of een bezoek aan een musea in de buurt. Er is een kano en fietsen verhuur dichtbij de haven. Maar u kunt ook genieten van de rust in de haven en de natuur van Gelderland.

  Passanten
  Na het melden aan de meldsteiger vangt de havenmeester u op en helpt u bij het aanleggen van de boot. Ook voor de passanten zijn er ligplaatsen, enkele hiervan zijn aan een graskant de rest is aan een steiger. Bij aankomst melden bij de meldsteiger zodat de havenmeester u een plaats kan toewijzen.

  Campers
  Achter ’t Veer beschikt momenteel over een aantal camperplaatsen. Deze plaatsen zijn beschikbaar op de haven en liggen aan een graskant. Er is een aansluitpunt voor stroom en een watertap punt aanwezig. tevens hebben we een vuilwater stortpunt en douches/toilets. Campers dienen zich te melden bij de havenmeester voor binnenkomst.

  Meer informatie en actuele tarieven: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Achter 't Veer 4, Geldermalsen