• Linge-Loods-Paradijs-Asperen
 • Linge-Loods-Paradijs-Asperen-winkel
 • Linge-Loods-Paradijs-Asperen-taarten

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Streekproducten, Streekwinkels / Landwinkels, en TheetuinenEten, Drinken & Overnachten Thema: Asperen-Uitgelicht en Fruitbeleving

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Linge Loods Paradijs is een uniek plekje langs de Linge in Asperen. Verscholen achter een boomgaardje tref je onze streekwinkel en ons boomgaardcafé met terras. Naast al ons lekkers is er ook aandacht voor het verhaal achter het product en tijd voor elkaar en liever geen haast.

  Streekwinkel
  Ons assortiment bestaat uit een combinatie van biologisch en regulier, maar met de focus op zo gezond en lokaal mogelijk. Ook kun je bij ons terecht voor streek-cadeupakketten, fruitmanden en grootschalige fruitbestellingen voor je school of bedrijf.

  Boomgaardcafé met terras
  Naast je dagelijkse portie groente en fruit kun je bij ons ook binnenlopen voor een lekkere kop koffie, huisgemaakte taarten, broodjes en verse soepen. Het eten en drinken is met aandacht samengesteld en zover mogelijk gemaakt van biologische ingrediënten. Daarbij zijn veel van deze (h)eerlijke gerechten ook nog eens vegetarisch of veganistisch.
  Schuif gezellig aan op ons terras naast de appelboomgaard, ons zonnige moestuin bankje of in de winter lekker binnen bij de houtkachel. Ons terras is geopend vanaf medio maart tot en met eind oktober.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Oude Zuiderlingedijk 4A, Asperen