• Camping-De-Kijfakker-Deil
 • Camping-De-Kijfakker-Deil-plaatsen
 • De-Kijfakker-Vakantiewoning

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Campings en VakantiehuizenEten, Drinken & Overnachten Thema: Deil-Uitgelicht

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De Kijfakker is een Mini Camping, boerderij met Paardenstalling en Vleesgrossierderij in het buitengebied van Deil. De boerderij is gelegen in een rustige omgeving tussen fruitbomen en landerijen in de Betuwe. De omgeving is zeer geschikt om fiets- en wandeltochten te maken. Rust en ruimte zijn hierbij sleutelwoorden. De rivier de Linge maakt deze omgeving tot een bijzonder recreatief natuurgebied…

  De camping heeft 15 ruime staanplaatsen.(10 x 10 m2) De plaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting van 6 ampère. Rondom de camping staat een haag die voor beschutting en schaduw zorgt. Tevens zijn er speciaal ingerichte bloemenperkjes die het geheel opfleuren.Midden op het veld staan twee hoogstam kersenbomen die de sfeer van de omgeving karakteriseren.

  Vakantiewoning
  U kunt ook logeren in een karakteristieke en gezellige boerderijwoning op het erf van De Kijfakker. De woning is een fijne plek om uw vakantie door te brengen en biedt plaats aan 4/5 personen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim terras  met grasveldje waar u en uw kinderen heerlijk kunnen genieten van het uitzicht over onze weilanden. In de zomer grazen hier de koeien met hun kalfjes en paarden.

  Meer informatie, tarieven en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Hooiweg 6A, Deil