• Camping-Tussen-de-Dijken-Tiel

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Camperplaatsen en Campings

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Minicamping Tussen de Dijken ligt in Tiel. De camping ligt vlak aan de Waal tussen de Waaldijk en de Inundatiedijk. De omgeving van de camping is erg groen en heeft veel natuur. Op enkele honderden meters van de camping bevindt zich een winkelcentrum waar u uw alledaagse boodschappen kunt kopen. In dit winkelcentrum vindt u o.a. een supermarkt, bakker, slager, groenteboer, drogisterij en een snackbar. Ook zit de camping vlakbij het centrum van Tiel. In dit centrum zitten vele leuke winkels en gezellige terrasjes.

  Deze gezellige camping is de ideale plaats om eens lekker tot rust te komen en te genieten van de natuur. De sfeer wordt in grote mate bepaald door de aanwezigheid van paarden, vrij lopend en galoperend over de weilanden. Andere boerderijdieren zoals varkens en kippen dragen ook bij aan een ontspannen landelijke sfeer. De camping beschikt ook over een ruime kantine met een bar, zodat u met slecht weer toch lekker binnen kunt zitten. 

  Ondanks dat de camping vlak bij het centrum zit, is de camping omgeven door rust en natuur. Op de camping zelf staan verschillende (fruit)bomen waar u heerlijk onder kunt zitten om te genieten van de rust. Ook zit er pal tegenover de camping het inundatiekanaal waar u kunt vissen. Het Inundatiekanaal is in 1878 aangelegd om de Linge van voldoende water te voorzien. Dit rijksmonument was onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het kanaal met directe omgeving vormt nog een gaaf ensemble. Verder ligt het Linge-Waalpark en het natuurgebied Wetlands-Passewaaij vlakbij. Dit gebied is in 1996 ontstaan door de koppeling van dijkverbetering en natuurontwikkeling. De dynamische riviernatuur in dit 40 ha grote gebied is heel divers. In dit gebied kunt u heerlijke wandelingen maken en genieten van de mooie omgeving.

  Geopend van 15 maart t/m 31 oktober.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Inundatiedijk Zuid 3, Tiel