• Restaurant-Veerhuis-Leerdam
 • Restaurant-Veerhuis-Leerdam-binnen
 • Restaurant-Veerhuis-Leerdam-pand

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: Pannenkoekenhuis en RestaurantsEten, Drinken & Overnachten Thema: High Tea, Kinderfeest, en Leerdam-Uitgelicht

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Restaurant ’t Veerhuys is één van de meest geliefde Leerdamse locaties voor een gezellige lunch of een sfeervol etentje. Met uitzicht op de haven en de tuin van het Hofje van Van Aerden is het er het hele jaar door goed toeven. Op alle middagen zit het terras steevast vol met mensen die genieten van de beruchte rijkbelegde sandwiches, lekkere twaalfuurtjes, belegde broodjes, verse soepen, luxe salades, een high tea of een Gulpener oerpils van de tap. Het is er goed toeven.

  Niet voor niets staat ’t Veerhuys in de Misset Horeca Terras Top 100 en is ’t Veerhuys verkozen tot leukste restaurant van Leerdam. De dinerkaart biedt een keuze uit meer dan 140 soorten pannenkoeken en luchtige poffertjes, evenals overheerlijke hoofdgerechten en desserts.

  Kinderverjaardagen
  Binnenkort jarig? Kom het dan gezellig vieren in ’t Veerhuys. Jullie mogen zelf een pannenkoek versieren met poedersuiker, stroop en jam. Als toetje is er een heerlijk kinderijsje, in een beker die mee naar huis mag. Er is onbeperkt limonade en voor iedereen een surprise. Voor de jarige zelf is er als klap op de vuurpijl een héél mooi cadeau!

  Voor meer informatie, menukaart en reserveringen: zie website

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Kerkstraat 93, Leerdam