• Caroline-VoetFietsVeer-Arkel

Eten, Drinken & Overnachten Categorie: TheetuinenEten, Drinken & Overnachten Thema: Arkel-Uitgelicht, Fiets- en voetveer, en Vis- en roeiboten verhuur

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Verscholen tussen hoge bomen en rietkragen ligt Fiets en Voetveer Carolinge, een van de meest idyllische plekjes van ons land. Thee-schenkerij met kleine kaart, terras aan de Linge. Fiets/voetveer tussen Arkel en Spijk. Verhuur van vis- en roeiboten met picknick.

  Vanaf Arkel via de Lingedijk richting Leerdam kom je langs het bordje “Voetveer Arkel Spijk”. Langs de laan naar benden kom je aan bij Carolinge. Als 3e generatie explotant van de fiets en voetveer, biedt Carolien Westerbeek wandelaars een nostalgische rustplaats aan de Linge. Onder de beheer van Carolien is Carolinge verrijkt met een theehuis met een overdekte terras die een uitzicht bied op de prachtige Linge. 

  Producten:
  Thee, koffie, gebak, frisdrank, bier, wijn, tosti, ontbijt, High Tea arrangementen, BBQ, picknick mand, bootverhuur, fiets en voetpont.

  Carolinge is beschikbaar voor al uw buffetten en partijen op een van de meest idyllische plekjes van ons land. Zo kunt u o.a. een High Tea arrangementen, familie of bedrijfs BBQ, verjaardagen, baby shower’s , vrienden picknick en andere gelegenheden gehee of gedeeltelijk door Carolinge laten verzorgen.

  Carolinge bied naast boven genoemde arrangementen ook gelegenheid tot vissen, varen, zwemmen en roeien. Ook kunt u ruimte huren voor het geven van workshops of presentaties in een natuurrijke omgeving

  Carolinge is geopend van 10:00 uur t/m 18:00 uur (afwijkende opening mogelijk in overleg)

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rietveld 14A, Arkel