Vind jij Rivier de Linge en omgeving ook zo mooi? En vind jij schrijven, fotograferen of filmen leuk om te doen? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Wegens uitbreiding van activiteiten is Stichting Lingestreek op zoek naar meer vrijwilligers om te helpen bij het maken van verhalen en beeldmateriaal. Voor social media, maar bijvoorbeeld ook voor boekjes en films. Het zou fijn zijn als je zelf in de Lingestreek woont en ervaring hebt met schrijven, foto’s maken of filmen. Natuurlijk krijg je de nodige steun en werk je samen met de andere vrijwilligers.

OPROEP ENTHOUSIASTELINGEN LINGESTREEK

Al een paar jaar is de Lingestreek aan de weg aan het timmeren, of beter gezegd; langs de rivier aan het timmeren om de Lingestreek de aandacht te geven die het verdient.  Wij proberen om de mensen uit de streek bewust te maken van al het moois en de activiteiten die er zijn en op deze manier zelf te laten genieten van hun eigen mooie streek.

Het gaat goed met de Lingestreek.  We zijn al heel veel stappen aan het maken, het is nu tijd voor uitbreiding. En daar hebben we jou voor nodig! Jij bent enthousiast, dus een perfecte promotor van/voor onze Lingestreek.

Natuurlijk heeft iedereen het druk, en zitten we vol met van alles en nog wat. Maar daar hebben we een oplossing voor: ontspan zo nu en dan even! En dat kan in de Lingestreek! Dus ga op onderzoek en ontdek. Je kan op de website kijken van Lingestreek of zelf op pad gaan in de streek en nieuwe dingen ontdekken.

En dan zouden we graag wat van jouw enthousiasme over willen brengen op medebewoners uit onze Lingestreek. We zijn op zoek naar korte verhaaltjes met een mooie foto (of heel kort filmpje) van jouw activiteiten in onze streek. Dat kan van alles zijn; een rondje wandelen, een laarzenpad lopen, een stukje varen, een kinderfeestje, een markt bezoeken, een stukje fietsen, een evenement bezoeken enzovoort.

Ben jij bereid om je enthousiasme in te zetten voor de Lingestreek? Eén stukje in de 2 maanden is al genoeg.

Wil je meer informatie of concretere onderwerpen waar je over kan/mag schrijven dan horen we dat graag. Wil je ons laten weten of je hier interesse in hebt?

Wegens uitbreiding van activiteiten zijn we op zoek naar enthousiastelingen!

 

Bel of mail: +31 (0) 6 15 53 33 00 – astrid@lingestreek.nl

www.lingestreek.nl