• YourBalance Workshops

  Adres: Burgemeester Meslaan 85, Tiel

  Naast groepslessen, massages en personal trainingen geeft YourBalance ook workshops en cursussen op het gebied van yoga, pilates, dans, hoopdance, meditatie en massage. Het is ook mogelijk om een privé of groepsworkshop te boeken, leuk voor een babyshower, vrijgezellenfeestje, als je met z’n tweetjes wilt leren masseren of als bedrijfsuitje.

 • HV Asperen

  Adres: Galgenwiel, Asperen

  Op 14 mei 1975 is onze ‘Hengelaarsvereniging Asperen’ opgericht, dé visclub van Asperen! Een groep enthousiaste vissers wilde graag vissen in de Galgenwiel in Asperen. De Galgenwiel is een prachtig viswater met mooie vissteigers, een invalidensteiger en eigen boten. Op de Wiel zijn goede voornvangsten mogelijk, maar er zwemt ook baars, snoek, karper en zeker ook zeelt rond.

 • LHV De Snoek

  Adres: Zuidwal 5, Leerdam

  De Leerdamse Hengelaars Vereniging ‘De Snoek’ werd opgericht op 25 oktober 1931. Zij heeft de volgende doelstellingen: Het bevorderen van de hengelsport als sportieve recreatie Het beschermen en verbeteren van de belangen van de sportvissers, in het bijzonder van de bij de vereniging aangesloten leden. Het bevorderen van het viswaterbeheer. De vereniging op dit moment een ledenaantal van ca. 1400 leden en beschikt over een eigen clubgebouw en een eigen botenhaven waar 127 ligplaatsen van diverse grootte beschikbaar zijn. In 2006 is deze geheel vernieuwd en aangepast aan de huidige eisen van milieuwetgeving.

 • HSV Gorinchem

  Adres: Paardenwater 1, Gorinchem

  Welkom bij Hengelsportvereniging Gorinchem – Bezoek onze website en Facebookpagina en blijf op de hoogte van wat er speelt bij HSV Gorinchem. Hier vindt u informatie met betrekking tot onze vereniging, commissies, activiteiten, uitslagen van viswedstrijden, ligplaatsen, viswateren en hengelsport vergunningen.